Ce trebuie sa manance o femeie insarcinata

Marul lui Adam /Secrete PC

 

Grigore Moisil, citat despre om
"Un om la 20 de ani trebuie sa fie admirat, la 30 apreciat, la 40 invidiat si la 60 stimat. "

 Veti zice ca nu exista nicio legatura intre o componenta anatomica a unui barbat si tainele masinariilor ce ne-au devenit indispensabile in evul acesta.
 Veti spune ca aceste doua concepte sunt ca Soarele si Luna ,ca Focul si Apa ,ca Viata si Moartea ,ca Tom si Jerry.
 Dar opriti-va un pic si nu va mai puneti atatea intrebari . Doar ganditi-va ce ar fi fost  daca celebrul mar nu ar fi existat. Astept comentariile voastre malitioase sau nu.
 Pana atunci va dau un pont: fara el nu ar fi existat Eva si pe cale de consecinta nici PC-urile carora le mangaiem tastaturile zilnic ,fara sa le stim toate secretele.
 In aceasta pagina  voi incepe sa va dezvalui cum ati putea sa imblanziti mai bine bitii si pixelii , voi incerca sa fiu un sprijin pentru cei ce abia deslusesc ABC-ul computerului si un sfatuitor pentru cei mai avansati.

Pe curand....Grigore Moisil, citat despre calculatoare
"Pentru a putea intrebuinta calculatorul la studiul problemelor concrete, omul e obligat sa invete sa gandeasca exact si abstract. "
 Legile lui Murphy despre calculatoare:

Un calculator este la fel de destept ca si persoana care il foloseste.

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc pentru comentariu, doamna Gina Badea. Sper ca aceste calculatoare sa nu devina mai destepte ca noi. Cel putin nu acum. O sa distribui retetele dumneavoastra pe pagina mea de Facebook, https://www.facebook.com/NewsContentMuseum/, si pe alte retele.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu