Merita sa citesti "Titi Smeureac/ Ciobanul freelancer"?

Cursuri-SEO sau cum poti fi pe prima pagina Google

Cursuri-SEO si prima pagina Google
Cursuri-SEO in Bucuresti


Cursuri-SEO este titulatura primului site din Romania care se adreseaza exclusiv celor care doresc sa cunoasca cum se pot optimiza motoarele de cautare, astfel incat blogul,  siteul sau magazinul lor online sa poata fi gasit cu usurinta in cautarile zilnice ale potentialilor fani sau clienti. Asadar, daca doriti sa va initiati in tainele algoritmilor inventati de Google, Cursuri-SEO este cea mai buna alegere pe care o puteti face.

Inainte de a merge mai departe, dati-mi voie sa va spun ce inseamna de fapt SEO. Daca luam primele litere din fiecare cuvant ce face parte din expresia  Search Engine Optimization”, apoi le alaturam, veti observa ca obtinem SEO. Adica, in limba romana, Optimizarea Motoarelor de Cautare.

Va veti intreba ce inseamna un motor de cautare. Ei bine, cel mai cunoscut dintre acestea este chiar Google, care de fiecare data cand doriti sa va informati online , pe Internet, despre un subiect ce va intereseaza , va sta docil la dispozitie, lasandu-va sa-i cercetati imensa baza de date, prin simpla tastare a unor cuvinte despre care dumneavoastra credeti ca sunt relevante pentru domeniul ce va intereseaza. Cursuri-SEO va va explica ca aceste cuvinte poarta o denumire speciala : cuvinte-cheie sau Keywords(in limba engleza).

Cursuri-SEO isi propune, prin cele 3 module : SEO incepatori, SEO intermediari si Google Adwords, sa va invete care sunt tehnicile de promovare ale blogului, site-ului sau magazinului dumneavoastra online. Astfel, atunci cand un potential fan sau client tasteaza, in casuta de cautare Google (sau a altor motoare de cautare: Yahoo, Bing, etc…), un cuvant-cheie relevant pentru nisa dumneavoastra, primul rezultat afisat sa fie chiar blogul/site-ul/magazinul dumneacvoastra.

Asa cum puteti afla frecventand sedintele teoretice si practice organizate de Cursuri-SEO, 75% din cei care folosesc Google (sau Yahoo, sau Bing, etc..) nu merg mai departe de prima pagina care afiseaza rezultatele cautarii.Invatand aceste tehnici de promovare, veti putea sa va bucurati de un trafic mare si de cresterea numarului de clienti pentru afacerea dumneavoastra online.

Cursuri-SEO va ofera sansa sa va intalniti cu Ela Iliesi , un nume cu greutate in lumea online romaneasca. In primul rand dati-mi voie sa va fac cunoscut cel mai important proiect al domnisoarei Ela Iliesi, si sa va citez din prezentarea facuta chiar de ea: DizabilLove.ro - un site gratuit de întâlniri pentru persoane ce trăiesc cu dizabilități, vizibile sau invizibile, permanente ori temporare.  Pe langa acest proiect, Ela Iliesi detine certificari Google( Analitycs si Adword), este SEO trainer si consultant, blogger de renume si are in CV nume de firme importante  din mediul economic romanesc( Heidi, ABN Amro, McDonald’s, DDB, Pastel, Redd’s J, Editura ALL, Nemira, YWCA Romania, Fashion Days, La Redoute, 3 Suisses, Xerox, etc..)

Ela Iliesi va fi profesoara, ghidul si prietena dumneavoastra in timpul orelor de curs si nu numai. Pas cu pas va dezvalui urmatoarele concepte :

-          Ce este SEO;

-          Cum pozitioneaza motoarele de cautare paginile;

-          Optimizare SEO on-page;

-          SEO off-page: construirea de linkuri si promovare;

-          Monitorizarea proiectelor: unelte pentru management;

-          Plan efectiv SEO: detaliat pe zile, saptamani, luni

-          Plan efectiv de marketing online;


Aveti o afacere online si vreti sa va cresteti numarul de clienti?

Trebuie sa optimizati site-ul firmei la care lucrati si sa il promovati?

Trebuie sa angajati un expert SEO si nu stiti ce sa ii cereti?


Cursuri-SEO va ofera raspunsul la toate aceste intrebari.

Nu lasati timpul sa treaca .Este momentul sa aflati totul despre SEO.

Sunteti la un click distanta. Dati un click chiar acum, aici pe Cursuri-SEO !


Comentarii