Merita sa citesti "Titi Smeureac/ Ciobanul freelancer"?

Inca exista Ravasitul Oilor

  • Desi in Europa a disparut de ani buni, la RUNCU, DAMBOVITA, noi inca mai avem ocazia de a celebra transhumanta.
  • Ceea ce e drept, evenimentul, dedicat coborarii oilor din munte s-a transformat intr-un targ oarecare, loc unde micii si berea au intaietate.
  • Insa cunoscatorii au gasit ceea ce cautau : bulzul pregatit pe jar. 
  • Din pacate ne indreptam in aceeasi directie: meseria de cioban va disparea incet,incet, cum am avut ocazia sa vad in Tenerife, acolo unde casa ultimului pastor a devenit muzeu.
    Bulzul se lasă cam 10 minute la jar, învelit în staniol. Nu este niciun secret. Secretul este să se topească brânza şi să se rumenească puţin mămăliga

    Citeste mai mult: adev.ro/nuyru8
    Bulzul se lasă cam 10 minute la jar, învelit în staniol. Nu este niciun secret. Secretul este să se topească brânza şi să se rumenească puţin mămăliga

    Citeste mai mult: adev.ro/nuyru8


























Comentarii